Liturgie zondag 18 oktober 2020:

Lukas 16:19-31

Openb 4:1-5

Openb 21:1-8

De kerkdiensten zijn toegankelijk voor alle leden van onze gemeente. (Vakantie) gasten kunnen via internet de dienst beluisteren en zien (zie bovenstaande link).

Per week zullen we moeten beoordelen wat verantwoord mogelijk is.

Voor komende zondag hebben we de gemeente in 2 groepen verdeeld. Hierbij is uitgegaan van een vaste indeling op achternaam.

Zondag 18 oktober

ochtend: achternaam A tot en met K

middag: achternaam L tot en met Z

Tijdens de komende periode van de aangescherpte maatregelen van de overheid zal er NIET in de kerk gezongen worden. Wel zullen de psalmen gespeeld worden, zodat u thuis kan meezingen en in de kerk de woorden kunt overdenken in stilheid.

Geadviseerd wordt om een mondkapje te dragen als u de kerk inkomt en weer verlaat.

Categorie├źn

07 maart 2018

Tijdelijk gewijzigde aanvangstijden

Omdat de Gereformeerde Gemeente in Elspeet vanaf 8 april 2018 tot en met 30 september 2018 mede gebruik zal maken van ons kerkgebouw, begint onze ochtenddienst om 9:15 uur. Op zondag 17 juni en 16 september zal de ochtenddienst om 8:45 uur beginnen i.v.m. de bediening van het Heilig Avondmaal.

De actuele tijden worden bijgehouden op kerktijden.nl en in de agenda op onze eigen website.