Liturgie zondag 18 april 2021:

Ochtenddienst   Middagdienst

2 Kor 7

Gen. 3: 1-20

Ps.116:2 en 3     Ps.51:3
        Ps.115:7

Op dit moment komen met een beperkt aantal kerkgangers in de kerk. Het blijft van belang om alle richtlijnen stipt op te volgen. De kerkdiensten zijn toegankelijk voor de leden van onze gemeente. (Vakantie) gasten kunnen via internet de dienst beluisteren en zien (zie bovenstaande link).  Voor de diensten op zondag hebben we de gemeente in 2 groepen verdeeld. Hierbij is uitgegaan van een vaste indeling op achternaam.

zondag 18 april: A-K (ochtend), L-Z (middag)

woensdag 21 april: Bijbelavond in de kerk. U hoeft zich niet op te geven.

zondag 25 april: L-Z (ochtend), A-K (middag) In beide diensten zal het Heilig Avondmaal worden bediend.

We roepen u met klem op om in de kerk zachtjes en ingetogen te zingen. Geadviseerd wordt om een mondkapje te dragen als u de kerk inkomt en weer verlaat.

Jeugdvereniging 11+ "De Schatgravers"

Bij alle verenigingsavonden wordt eerst door een aantal jongeren een bijbels onderwerp behandeld. Na de pauze worden ontspannende activiteiten door de jongeren verzorgd, zoals een quiz of een spel. In oktober vindt de opening van het winterwerk plaats en in maart de afsluiting. Voor beide avonden wordt een externe spreker uitgenodigd. Daarnaast wordt er een gezamenlijke kerstbijeenkomst georganiseerd, waaraan ook de andere jeugdverenigingen, de zondagschool en de mannen- en vrouwenvereniging meedoen. Ook is er nog een extra ontspannen avond, zoals een strandwandeling, dropping, bowlen etc. Ook leveren we onze bijdrage voor de jaarlijkse verkoopdag.

De jeugdvereniging komt eens per 14 dagen bijeen op dinsdagavond. Deze avond duurt van 19.00 uur tot 20.30 uur en is in 't Kerkerf.

In de veluwse kerkbode vind je tweewekelijks meer informatie.

Van harte welkom!