Liturgie zondag 24 mei 2020:

Morgendienst     Middagdienst
Lezen Kol.3:1-11    Lezen 2 Petr. 3:1-14
Zingen Ps.103:8 en 9    Zingen  Ps.123:1 en 2
  Ps.51:5      Ps.84:1
  Ps.118:4 en 8      Ps.102:15 en 16
  Ps.119:87      Ps.39:5
  Ps.70:3      Ps.20:5

Tot nadere berichtgeving zullen de kerkdiensten alleen via internet en de kerkradio te beluisteren zijn. Via kerkdienstgemist.nl kan ook worden meegekeken. Dit is alleen mogelijk tijdens de uitzending. We hopen op uw begrip voor deze noodzakelijke, ingrijpende maatregel. We mogen dankbaar zijn voor de mogelijkheden die we hebben om op afstand toch naar het Woord des Heeren te luisteren.

> Klik hier voor meer nieuws en informatie rondom het Corona-virus

Zondagschool "Abia"

Elke zondagmorgen, aansluitend na de morgendienst, wordt er zondags­school gehouden in 't Kerkerf achter de kerk.

Dit duurt meestal een uur: we beginnen direct na de kerkdienst, om ongeveer 11.10 uur en we eindigen om 12.00 uur.

Het zondagsschoolseizoen start de eerste zondag in september en eindigt de laatste zondag van juni. Tussendoor is er tijdens de schoolvakanties en op de zondag waarop het Heilig Avondmaal wordt gevierd, geen zondagsschool.

Tijdens dit uur vertelt de juf of meester een verhaal uit de Bijbel, volgens het rooster van de zondagsscholenbond, van de Hervormde Zondagsschool en praat hierover na met de kinderen. Daarna is er tijd voor het overhoren van de psalm en een Bijbeltekst, die de kinderen geleerd hebben, ook volgens het bovengenoemde rooster. Vervolgens zingen we nog wat en meestal is het dan alweer tijd om naar huis te gaan.

We vieren elk jaar kerstfeest met de ouders en andere familieleden in de kerk. Pasen en Pinksteren vieren we om het jaar gezamenlijk en anders ieder in de eigen groep.

Elk jaar nemen kinderen van de oudste groep afscheid op de laatste zondag van juni.

Op dit moment bestaat de zondagsschool uit een kleine veertig kinderen. Daarom hebben we hen verdeeld over drie groepen. Op deze manier zijn de groepen niet al te klein:

Groep 1 - 3 (rechterzaal)
Groep 4 - 6 (bovenzaal)
Groep 7 - 8 (rechterzaal)