Tot nadere aankondiging is 't Kerkerf gesloten voor activiteiten!

Liturgie zondag 17 januari 2021:

Ochtenddienst   Middagdienst

1 Kron.18:1-13

Mark.6:14-29

Ps.146:3     Avondzang: 6

De kerkenraad heeft besloten om in alle voorzichtigheid met het huidige lage aantal kerkbezoekers verder te gaan. Het is wel van belang om alle richtlijnen stipt op te volgen. De kerkdiensten zijn toegankelijk voor de leden van onze gemeente. (Vakantie) gasten kunnen via internet de dienst beluisteren en zien (zie bovenstaande link).  Voor de diensten op zondag hebben we de gemeente in 2 groepen verdeeld. Hierbij is uitgegaan van een vaste indeling op achternaam.

zondag 17 jan: L-Z (ochtend), A-K (middag)

zondag 25 jan: A-K (ochtend), L-Z (middag)

woensdagavond 27 jan: alle gemeenteleden welkom. U hoeft zich niet op te geven.

We roepen u met klem op om in de kerk zachtjes en ingetogen te zingen. Geadviseerd wordt om een mondkapje te dragen als u de kerk inkomt en weer verlaat.

Coördinatie kinderoppas
Erica Koetsier