Vakantiegangers let op!
Wilt u de kerkdienst bijwonen, dan kunt u dit aanvragen per e-mail: kerkdienst@hervormd-elspeet.nl

Liturgie zondag 25 juli 2021:

Ochtenddienst    Middagdienst

Zacharia 1

Romeinen 6

Zingen

Ps.73:1

Zingen Ps.25:4

Op dit moment komen met een beperkt aantal kerkgangers in de kerk. Het blijft van belang om alle richtlijnen stipt op te volgen. De kerkdiensten zijn toegankelijk voor de leden van onze gemeente. (Vakantie) gasten kunnen via internet de dienst beluisteren en zien (zie bovenstaande link).  Voor de diensten op zondag hebben we de gemeente in 2 groepen verdeeld. Hierbij is uitgegaan van een vaste indeling op achternaam.

zondag 25 juli: A-K (ochtend), L-Z (middag)

zondag 1 aug: L-Z (ochtend), A-K (middag)

Coördinatie kinderoppas
Erica Koetsier